Per vandaag (19-10-2020) hebben we de mogelijkheid om gebruik te maken van automatische incasso voor het betalen van facturen van PC Patrol.

Incasso instellen via het Klantenpaneel.

Automatische incasso kan worden ingesteld via het klanten paneel door de volgende stappen te doorlopen:

- Ga naar: https://customerpatrol.nl/Klanten/
- Klik vervolgens in het menu op "Mijn Account"
- Klik vervolgens op Betaalgegevens.

In dit formulier kun je vervolgens jouw betaal gegevens invullen en middels de checkbox aangeven dat je graag wilt dat wij de facturen automatisch incasseren.

Incasso instellen via de betaalurl van de factuur

Op het moment dat wij een factuur versturen via de mail, is deze voorzien van een URL voor directe betaling. Hier is nu de mogelijkheid voor automatische incasso aan toegevoegd. Daarnaast heb je hierin de mogelijkhehid om ons te machtigingen dat we mogen incasseren een dit ook met de vervolg facturen mogen doen.