Artikelen over: Domeinregistratie

De PC Patrol nameservers

De nameservers van een domeinnaam vertellen welke DNS-instellingen voor je domeinnaam gebruikt moeten worden. Wanneer je de PC Patrol-nameservers gebruikt, betekent dit dat de DNS-instellingen in jouw klanten paneel actief zijn. Gebruik je eigen nameservers of nameservers van een andere registrar? Dan zijn de DNS-instellingen daar actief en niet in het PC Patrol klanten paneel.

In dit artikel vertellen we je wat de PC Patrol-nameservers zijn en hoe je deze instelt via jouw controlepaneel.

De PC Patrol nameservers zijn:

ns1.patrolhost.eu
ns2.patrolhost.eu
ns3.patrolhost.eu

Bijgewerkt op: 04/11/2023