Het aanpassen van DNS records van je domeinnaam kun je heel eenvoudig doen via https://customerpatrol.nl/Klanten/. Je doet hiervoor het volgende:

Ga naar Diensten > domeinnamen
Selecteer de gewenste domeinnamen waarvoor je records wilt aanpassen en klik op "DNS records wijzigen".

Vanaf hier komt u in een scherm waar u de wijzigingen van uw DNS records kunt aanbrengen.
Zodra u deze wijzigingen heeft opgeslagen worden de wijzigingen automatsch verwerkt.