Artikelen over: Hosting

E-mail adres aanmaken

Een shared hosting pakket met DirectAdmin heeft ook de mogelijkheid tot het aanmaken van e-mail adressen. Altijd handig voor jou als blogger, zzp of eigenaar van een kleine webwinkel.
In dit artikel gaan we verder in op de manier hoe je deze kunt aanmaken.

We starten ons artikel op het dashboard van DirectAdmin.

Vervolgens zoekt u in het navigatie filter op e-mail en klikt vervolgens op E-mail Accounts

Vervolgens klikt u rechts boven in op de knop Account aamaken.
Vul vervolgens de gegevens in van de mailbox die u wilt aanmaken met een bijbehorend wachtwoord.

Let goed op bij het Email quota (MB). dit betreft de grote van uw postvak.

Na het invullen van alle gegevens klikt u op account aanmaken en vervolgens krijgt u een overzicht van de gegevens van de mailbox die u heeft aangemaakt.

Hoe u de webmail kunt benaderen leggen wij uit in dit artikel: webmail benaderen.

Bijgewerkt op: 17/02/2023