Artikelen over: Artikelen en how to's

E-mail beveiliging: hoe het anders moet !

Is een veel geroepen spreekwoord als het gaat over het voorkomen van problemen. Dit zelfde geldt eigenlijk ook voor een juiste e-mail beveiliging. Uit eigen onderzoek blijkt dat er vrij weinig kennis beschikbaar is over SPF, DMARC en DKIM.

SPF, DMARC en DKIM zijn juist uitermate vernuftigd als het gaat om reputatie voor wat betreft email verkeer van uw organisatie. Bij veel hosting partijen wordt dit standaard niet of niet goed ingesteld waardoor het mogelijk is om kwaadwillende misbruik te laten maken van uw domeinnaam. Denk hierbij aan een actie waarbij Pathe voor 19 miljoen euro is opgelicht. Dit komt allemaal door het feit dat men niet op de hoogte is van het configureren van SPF, DMARC en DKIM.

Wij hebben daarom een tool beschikbaar waarbij wij monitoren en voor u rapporteren. wij maken uw e-mailverkeer inzichtelijk en helpen phishingaanvallen met uw domein te voorkomen. Wij kunnen u hier al mee ontzorgen vanaf €10,- euro per maand exclusief BTW per domeinnaam.

Wilt u hier ondersteuning bij of wilt u dat wij onze tool aan u demonstreren, neemt u dan vandaag nog contact met ons op via de livechat hier rechts onder in de hoek om een afspraak te maken.

Bijgewerkt op: 12/11/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!