Het kan wel eens voorkomen dat je als (nieuwe) klant nog een hosting pakket hebt bij een andere partij. Vaak maak je hier ook nog gebruik van een e-mail adres en vindt je het prettig dat jouw e-mail ook mee over gaat naar het nieuwe hosting pakket wat je op dat moment hebt aangeschaft.

Je kunt dit doen door de mail zelf te migreren of door gebruik te maken van onze mail migratie service.

Mail migratie service

De makkelijkste manier om onze mail migratie service aan te vragen is om een ticket aan te maken via helpdesk@pcpatrol.nl. Wij nemen dan spoedig contact met je op om de migratie van de mailboxen in te plannen. In dit ticket is het voor ons handig om te weten om hoeveel mailboxen het gaat en om welke mailboxen het gaat.

Imapsync online

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf je e-mail te migrren van je oude hosting pakket naar het nieuwe hosting pakket. Hiervoor staat een handige tool online. Namelijk de tool Imapsync online.
E-mail synchroniseren van hosting pakket a naar hsoting pakket b gaat hierdoor onwijs makkelijk.Het enige wat je hoeft de toen is in het linker formulier de e-mail gegevens van hosting pakket a (oude hosting pakket) in te vullen en in het rechter formulier de gegevens van de mailbox bij het nieuwe hosting pakket. Vervolgens druk je op de knop sync or resync en de tool doet de rest.

Wil je gebruik maken van deze tool ? Ga dan naar: https://imapsync.lamiral.info/X/
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !