Met twee-factor authenticatie (2fa) voegt u een extra beveiligingslaag toe aan uw account bij PC Patrol. In dit artikel leggen we uit hoe u twee-factor authenticatie op uw klantportaal kunt inschakelen.

Stap 1

Als eerste gaat u naar https://customerpatrol.nl/Klanten/inloggen hier logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Mocht u uw inlog gegevens kwijt zijn, klik dan op 'Wachtwoord vergeten' om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Mocht u ook uw gebruikersnaam kwijt zijn, kijkt u dan op uw factuur. Het debiteurnummer wat hier vermeld staat is gelijkwaardig aan uw gebruikersnaam.

Stap 2

Klik vervolgens op 'mijn account'

Stap 3

Klik vervolgens op '2-staps authenticatie instellen'

Stap 3

Stap 4

U zit nu in het overzicht waarbij u het process in kunt om 2fa in te stellen.