Artikelen over: Hosting

Jetbackup

Met trots kunnen wij vertellen dat wij sinds vandaag (21-01-2023) ondersteuning hebben toegevoegd voor JetBackup aan ons DirectAdmin - Shared hosting platform.

In dit artikel gaan wij verder in op de mogelijkheden hiervan.

Waar vindt ik Jetbackup

Als u een DirectAdmin shared hosting pakket bij ons heeft afgenomen dan onderneemt u de volgende stappen:

Zorg dat u bent ingelogd op DirectAdmin
Zoek vervolgens op JetBackup en kies deze

Als u vervolgens klikt op het icoon van JetBackup dan komt u in het dashboard van JetBackup terecht.

Hoe herstel ik een volledige backup

Als u bent ingelogd op het JetBackup dashboard gaat nu naar "full backups", hier kiest u vervolgens de gewenste dag en klikt u op "restore". Nu zal er een volledige backup worden hersteld van uw account.

Hoe herstel ik een database backup

Als u bent ingelogd op het JetBackup dashboard gaat nu naar "databases", hier kiest u vervolgens de gewenste dag en klikt u op "restore". Nu zal er een volledige backup worden hersteld.

U kunt soort gelijke stappen uitvoeren voor database users, certificaten, FTP accounts, e-mail boxen etc..

Binnenkort wordt er ook ondersteuning voor PLESK toegevoegd.

Bijgewerkt op: 17/02/2023