U kunt zelf uw eigen nameservers instellen voor uw domeinamen.

Stap 1

Log in op uw klantenpaneel via https://customerpatrol.nl/Klanten/ klik achtereenvolgens op 'diensten' -> 'domeinnamen' en selecteer de domeinnaam waarvoor u de nameservers wilt wijzigen.

Stap 2

Kies vervolgens bij uw domeinnaam voor de knop 'nameservers wijzigen'

Stap 3

Vervolges komt u in een scherm terecht waarbij u zelf uw eigen nameservers kunt invullen.