Als je graag een shared hosting pakket wilt bestellen kan dit bij ons via 2 manieren.

Bestellen via de website

Op onze website (https://pcpatrol.nl/webhosting/) is een bestel formulier te vinden waarmee je binnen een paar muisklikken makkelijk je eerste of een extra shared hosting pakket besteld.

Bestellen via het klantenpaneel

Als je bent ingelogd op ons klantenpaneel (https://customerpatrol.nl/Klanten/) kun je de volgende stappen doorlopen om een nieuw shared hosting pakket te bestellen:

Klik aan de rechter kant op nieuwe dienst bestellen.
Je krijgt vervolgens de keuze of je een domeinnaam, hosting account, ssl certificaat of overige dienst wilt bestellen.
Doorloop vervolgens het bestel formulier
Je kunt afrekenen met een van onze betaalmethode

Nadat je bestelling is geplaatst zal deze automatisch worden verwerkt.