Artikelen over: Administratie

Van welk email adres zijn onze berichten afkomstig

In dit artikel gaan we kort in op welk email adres wij gebruiken voor het versturen van berichten naar u. Zodat u kunt controleren of deze berichten daadwerkelijk van ons afkomstig zijn:

Administratief (Facturen, Login voor klanten paneel) : administratie@pcpatrol.nl
Tickets: helpdesk@pcpatrol.nl
Server meldigen: hosting@pcpatrol.nl

Mocht u onverhoopt bericht van ons krijgen waarin één van deze e-mail adressen niet staat verzoeken wij u ons hiervoor een bericht te sturen op helpdesk@pcpatrol.nl zodat wij hiernaar kunnen kijken en dit kunnen oplossen.

Bijgewerkt op: 12/11/2022