Het kan voorkomen dat u onverhoopt niet kunt inloggen op uw hosting account of hiervan de gebruikers gegevens bent vergeten. Dan zijn er 2 manieren om in te loggen op uw hosting account.

Ga hiervoor naar: https://customerpatrol.nl/Klanten/inloggen
Log in met uw gebruikersnaam + wachtwoord
Ga naar "Diensten" -> "Hostingaccounts".
Selecteer de betreffende hosting account.

Als u eenmaal op de pagina zit, dan vindt u hier 2 knoppen. Één knop om rechtstreeks in te loggen en één knop om uw wachtwoord te resetten. Afhankelijk wat u prettig vindt, kunt u op één van deze twee knoppen drukken en wordt u of direct netjes ingelogd of krijgt u nieuwe inlog gegevens in de mail.