Artikelen over: Artikelen en how to's

Wat is Microsoft 365 ?

Microsoft 365 is een cloud-gebaseerd abonnementsservice van Microsoft die een reeks productiviteits- en samenwerkingshulpmiddelen bevat, zoals Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Het doel van Microsoft 365 is om gebruikers in staat te stellen om op elk moment en op elke locatie te werken, door middel van toegang tot de meest recente versies van de Microsoft-applicaties en -services via internet.

Een van de belangrijkste voordelen van Microsoft 365 is dat het gebruikers in staat stelt om overal te werken, dankzij de cloud-gebaseerde opstelling. Dit betekent dat gebruikers toegang hebben tot hun bestanden en applicaties vanaf elk apparaat met internetverbinding, wat het gemakkelijker maakt om samen te werken en te communiceren met anderen. Bovendien biedt Microsoft 365 ook automatische updates voor de Office-applicaties, zodat gebruikers altijd toegang hebben tot de meest recente versies zonder zich zorgen te hoeven maken over het installeren van updates.

Microsoft 365 biedt ook een reeks samenwerkingshulpmiddelen, waaronder Microsoft Teams, een communicatie- en samenwerkingsplatform dat is ontworpen om werknemers in staat te stellen om samen te werken aan projecten en te communiceren met elkaar. Dit platform biedt onder andere chatfuncties, videocalls en het delen van bestanden en schermen. Microsoft 365 biedt ook OneDrive, een cloudopslagservice die gebruikers in staat stelt om hun bestanden op elk apparaat te openen en te bewerken, evenals SharePoint, een platform voor het delen van bestanden en samenwerken aan projecten.

Microsoft 365 biedt ook beveiligingshulpmiddelen, waaronder Enterprise Mobility + Security, een suite van beveiligingshulpmiddelen die zijn ontworpen om gebruikers en gegevens te beschermen tegen cyberdreigingen. Dit omvat onder andere multifactorauthenticatie, gegevensverliespreventie en beveiliging van e-mail.

In samenvatting is Microsoft 365 een uitstekende oplossing voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar productiviteits- en samenwerkingshulpmiddelen om hun werknemers te helpen op elk moment en op elke locatie te werken. Het biedt toegang tot de meest recente versies van de Microsoft-applicaties, samenwerkingshulpmiddelen en beveiligingshulpmiddelen, wat het gemakkelijk maakt om efficiënt te werken.

Bijgewerkt op: 19/12/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!