Artikelen over: Microsoft 365

Wijziging tarieven Microsoft 365

Met ingang van 1 februari 2022 worden de prijzen van de Microsoft 365 abonnementen gewijzigd voor nieuwe bestellingen. Voor bestaande klanten wijzigen wij dit per 1 maart 2022. Hierover wordt u per e-mail door ons geïnformeerd. Op deze pagina leggen wij u kort uit wat dit betekent en wat u kunt doen als u hiermee niet akkoord bent.

Wat wordt er gewijzigd?
De prijs van de Microsoft 365 abonnementen wordt gewijzigd. Dit geldt voor alle Microsoft 365 pakketten die wij aanbieden. Dit geldt voor zowel bestaande als voor nieuwe licenties.

Microsoft 365 Business Standard
Oude prijs: € 11,00 per licentie / per maand
Nieuwe prijs: € 12,60 per licentie / per maand

Microsoft 365 Business Basic
Oude prijs: € 4,95 per licentie / per maand
Nieuwe prijs: € 5,10 per licentie / per maand

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Wat is de reden van de prijswijziging?
Microsoft heeft aangekondigd de commerciële prijzen voor Microsoft 365 te gaan verhogen. De eerste substantiële prijsaanpassing sinds de lancering van het product.

Ondanks dat PC Patrol de afgelopen jaren blijvend heeft geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van haar producten, heeft dit nooit geleid tot een prijswijziging. Om onze klanten ook in de toekomst de best mogelijke ervaring te kunnen blijven bieden, zijn wij genoodzaakt om onze prijzen hierop aan te laten sluiten.

Wat betekent de prijswijziging voor mij?
Het nieuwe tarief van het Microsoft 365 abonnement dat u afneemt wordt automatisch in rekening gebracht bij de eerstvolgende verlenging van uw Microsoft 365 abonnement.

Ik ben niet akkoord met de prijswijziging, wat kan ik doen?
Als u niet akkoord bent met de prijswijziging van uw Microsoft 365 abonnement dan staat het u vrij om het contract te beëindigen per einde van de lopende contractperiode. Tot de einddatum wijzigt er immers niets aan de prijs.

Bijgewerkt op: 12/11/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!