Advanced Custom Fields Pro repeater fields verwijderen is niet standaard mogelijk via PHP. Echter hebben we hiervoor een handige functie beschikbaar waarin je dit "reverse" wel mogelijk kunt maken. We delen hem graag hieronder met jou:

$existing_locations = get_field('downloads', $postID);
if( !empty($existing_locations) )
{
for( $index = count($existing_locations); $index > 0; $index-- )
{
delete_row('downloads', $index, $postID);
}
}

Het is hierbij natuurlijk wel van belang dat je de field variable wijzigd naar jouw eigen variable en de post id aanpast naar de manier waarop jij de post id ophaalt.