Als je een WordPress website of webshop hebt met WooCommerce dan is het raadzaam om jouw website of webshop te beveiligen met een firewall.

WordFence

Wordfence bevat een endpoint-firewall en malwarescanner die vanaf de basis zijn gebouwd om WordPress te beschermen. De Threat Defense Feed van WordFence voorziet Wordfence van de nieuwste firewallregels, malwarehandtekeningen en kwaadaardige IP-adressen die het nodig heeft om uw website veilig te houden. Aangevuld met een reeks extra functies, is Wordfence de meest uitgebreide beveiligingsoptie die beschikbaar is.

Je vindt WordFence in de plugin directory: