Artikelen over: Status / Updates

Waar delen wij updates over ons netwerk ?

Wij gebruiken de volgende pagina's om informatie met u te delen:

OmgevingWaarvoor gebruiken we dit...
https://pc-patrol.instatus.com/Onze algemene statuspagina over de status van ons netwerk
https://pc-patrol.instatus.com/Status updates over onderhoud
https://pcpatrol.nl/blog/Actuele nieuwtjes, tips en weetjes
https://support.pcpatrol.nl/nl/Onze knowledgebase pagina. Hier plaatsen wij handleidingen en algemene informatie over de regels binnen ons bedrijf.

Let op: betreft dit onderhoud of een kritieke storing in ons netwerk zal dit altijd op onze statuspagina worden vermeld. Wilt u hiervan op de hoogte blijven, meld u dan aan voor updates via de mail of via een omgeving naar keuze.

Om updates te ontvangen van onze status pagina kunt u kiezen uit:

Email
Slack
Microsoft Teams
Google Chatten
Webhook
RSS
ATOM
API

Bijgewerkt op: 02/09/2024