Alle collectiesPartner programma
Hoe werkt het partner programma van PC Patrol
C
Geschreven door Chris van der Scheer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te beginnen met ons Partner programma heb je een account nodig in ons klantenpaneel.
Als je al klant bent bij PC Patrol dan heb je al een account en hoef je deze niet nogmaals aan te maken.
Je kan dan inloggen met je bestaande account en onder het tabblad "Partner programma" de mogelijkheden activeren.

Ben je nog geen klant van PC Patrol en wil je alleen affiliate worden? Meld je dan aan via deze link.

Hoe kan ik nieuwe klanten aanmelden

Je laat de nieuwe klant bestellen via je eigen persoonlijke partner link. Deze vind je in je dashboard. (zie afbeelding)

Hoe werkt het commissie model

Als een klant een order plaatst krijg jij per periode dat deze klant actief is bij PC Patrol een commissie van 5% over het totaal bedrag van deze order.
In het kort:

Betaald de klant per jaar, dan krijg je 5% per jaar over het totaal bedrag.
Betaald de klant per maand, dan krijg je 5% per maand over het totaal bedrag.

Hoe werkt de uitbetaling

Als u klant bent bij PC Patrol dan wordt het bedrag zodra dit 50 euro of hoger is als tegoed toegevoegd binnen uw klant account.
U kunt dit bedrag gebruiken om uw eigen diensten mee te betalen bij ons.

Heeft u een bedrag van 250 euro of hoger gespaard dan kunt u doormiddel van het sturen van een e-mail naar [email protected] een uitbetaling aanvragen van
dit bedrag. Wij verwerken deze aanvragen 1x per kwartaal. U ontvangt dan van ons een credit factuur en de uitbetaling zal binnen 14 dagen aan u worden gedaan